Izaberite stranicu

o nama

Naša priča: od entuzijasta do ljudi koji mijenjaju način na koji jedemo

Inspirisani trenutnim problemom ishrane zastupljene kod nas i u nedostatku restorana koji nude zdrav nacin ishrane i zivota. U namjeri da pruzimo sansu ljudima koji žele da izgledaju bolje, da se zdravije hrane a da pritom ne opterecuju svoju porodicu došli smo na ideju da otvorimo ovaj restoran koji ce nuditi samo najzdravije tipove ishrane i zdravog zivota. Odabrali smo 3 jelovnika koji ce vaš život učiniti mnogo boljim.

Naš tim se trudi da svakodnevno poboljša i unaprijedi uslugu, kako bi bili sigurni da ste zadovoljni svakim obrokom koji ste kupili od nas.

Naša misija je da pomognemo ljudima da se osjećaju dobro kroz zdravu prehranu a da pritom ne gube vrijeme praveći je. Hvala što ste nas odabrali!

Tim

Upoznaj naš tim

Stručan i odgovoran tim svakodnevno brine o nabavci, čuvanju i pripremi zdravih obroka za vas, vaše je da postavite ciljeve, a mi ćemo da vam pomognemo da ih postignete. Vaše vreme postaje slobodno vreme.

Ivana Šarčević

Diplomirani nutricionista

“Kao diplomirani nutricionista dalja znanja sam stekla u okviru Holističkog nutricionizmu u Americi. Već godinama pomažem ljudima da steknu zdrave navike, da ishrana i trening postanu njihov životni stil. Kao vlasnik sportskog centra, koji uspešno posluje već 13 godina, pomogla velikom broju klijenata da zdravu ishranu prihvati kao životni stil. To i jeste moja misija. Zdrava i ukusna hrana.”