Izaberite stranicu

Kalkulator kalorija

Kalkulator kalorija

Izaberi svoj paket obroka

Kad naručite paket dobijate beplatnu dostavu od 5 obroka.

Proteinski paket

Proteinska ishrana se fokusira na unos hrane bogate proteinima kao što su meso, riba, jaja, mahunarke i orašasti plodovi. Ova ishrana je dobra za ljude koji žele da izgrade mišiće, održavaju zdravu težinu i povećaju nivo energije.

Mediteranski paket

Mediteranska ishrana sadrži zdrave masti, antioksidanse i vlakna koji poboljšavaju funkciju kardiovaskularnog sistema, smanjuju upale i pomažu u održavanju zdrave težine.

DIjabetičarski paket

Dijabetičarska ishrana fokusira se na kontrolu unosa šećera i ugljenih hidrata, pružajući stabilan nivo glukoze u krvi, podržavajući zdrave nivoe insulina i smanjujući rizik od komplikacija povezanih s dijabetesom.

Zdrave navike su korak do zdravlja!

Smanjite stres kuvanja i produžite vrijeme za uživanje – naša zdrava ishrana je na klik od vas, uz besplatnu dostavu u Health4Me.

Osvježite svoj dan sa 3 vrste jelovnika – proteinskim,   mediteranskim i dijabetičarskim sve na jednom mjestu za ukusan i zdrav život!

Zdravlje I fantastičan izgled nikada nije bilo dostupnije! Naša zdrava hrana je dostupna online, dostavljena besplatno na vašu adresu, štedeći vaše vrijeme i osiguravajući da se hranite zdravo i ukusno.

Imaš mnogo obaveza i nemaš vremena da kuvaš?

Možemo da pomognemo

najbrža dostava

Health4Me je vaša nova zdrava navika.

U sve bržem tempu života vrijeme je stvar koja nam svaki dan nedostaje.

Zato dozvolite nama da se pobrinemo da uvek imate spremne zdrave obroke koje možete pojesti kad poželite a vi radite stvari koje volite i u kojima uživate.

Napravljeno sa ljubavlju

Donosimo raznolikost u vašoj zdravoj ishrani

Prema vašoj potrebi

Odaberite programe ishrane prema vašoj potrebi

Uživajte u hrani bez griže savjesti

Puni ste energije, a kilogrami nestaju

Štedimo vaše vrijeme

Odlazak u nabavku namirnica – sada ovo vreme možete posvetiti sebi

Recenzije

FAQ

Česta pitanja

Kako da naručim hranu putem vašeg vebsajta?

Naručivanje je jednostavno. Pregledajte i odaberite proizvode te kliknite “Dodaj u korpu”. Kliknite “Korpa”, pregledajte narudžbu. Kliknite “Naruči” i upišite podatke. Potvrdu ćete dobiti putem e-maila. 

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća prilikom naručivanja, budite slobodni kontaktirati nas putem e-maila ili telefona i rado ćemo vam pomoći.

Koji su načini plaćanja dostupni na vašem vebsajtu?

Plaćanje karticom: Pri odabiru ove opcije, moći ćete unijeti podatke sa svoje kreditne ili debitne kartice direktno na našem sigurnom platnom procesoru.

Plaćanje gotovinom po dostavi: Prilikom dostave vaše narudžbe, naš dostavljač će vam donijeti proizvode i vi ćete mu platiti u gotovini iznos narudžbe.

Da li je naša hrana zdrava za vasu djecu?

Naravno da jeste. Da biste odabrali kalorijski paket koji odgovara uzrastu vašeg djeteta, molimo vas da nam navedete godište djeteta. Na taj način možemo pružiti personalizovanu preporuku za kalorijski unos koji odgovara potrebama vašeg djeteta.

Koliko košta dostava?

Dostava je besplatna.

Do kad se može poručiti?

Narudžbe se vrše do 20:00h dan ranije.

Kada vršite dostavu i gdje?

Dostava se vrši od 11 do 14h. Na željenu adresu.

Možemo li sami pokupiti hranu?

Da, naravno! Imate mogućnost da sami pokupite hranu.

U kojem posuđu se sprema naša hrana?

Prilikom spremanja hrane koristimo liveno posuđe.

Da li koristimo ulje pri spremanju?

Prilikom spremanja hrane koristimo Kokosovo ulje.